Billig advokat

billig advokat

Billig advokat

Leder du efter en billig advokat? Så er du kommet til det rette sted. Hos FindRådgiver sørger vi for at du kan indhente tilbud fra flere advokater på samme tid og dermed finde kompetent og kvalificeret hjælp til en billig og fair pris. Mange advokatydelser er dyre – og nogle billige. Visse ydelser ar præg af ren ekspeditionsmæssig karakter, hvorfor det i mange tilfælde giver god mening at finde en billig advokat. Billig advokat til huskøb, skøde og bolighandel kan være et par af de områder, hvor prisen kan variere væsentligt fra rådgiver til rådgiver.

Inden for hvilke ekspertise områder kan man især finde en billig advokat?
– Huskøb (boligadvokat)
– Skødeskrivning (Ejendomsmægler, rådgiver, boligadvokat)
– Inkasso (Advokat)

Indhent 3 tilbud fra forskellige advokater

billig advokat

Billig advokat til huskøb

Ved huskøb, og køb af fast ejendom generelt, vil du kunne se at der utrolig stor prisforskel. Ved køb af fast ejendom vælger mange at få hjælp med køberrådgivning fra en boligadvokat hvor mange andre blot vælger at få hjælp til selve handlens berigtigelse. Prisforskellen mellem køberrådgivning og berigtigelse er stor og det skyldes at advokatens tidsforbrug på de to typer af opgaver også er ret stor.

Ved berigtigelse af huskøbet går advokaten alene ind og gennemfører handlen på de aftalte vilkår, hvor man ved køberrådgivning også får rådgivning i forhold til hvad der fremgår i handlens bilag, som er relevant for dig.