Byggetilbud

Byggetilbud


Byggetilbud – Indhent 3 byggetilbud

Leder du efter en Tømrer, murer eller elektriker til dit kommende byggeri og ønsker du at modtage et byggetilbud? så er du kommet til det rette sted. Hos Findrådgiver.dk har vi gjort det nemt at finde en håndværker/rådgiver til din konkrete opgave eller problemstilling.

På tværs af discipliner sørger vi for at du uforpligtende modtager 3byggetilbud på din opgave. Vi samarbejder med en lang række aktører i hele Danmark og matcher dig med den rette profil, lokalt eller nationalt. Du vil også snart have muligheden for selv at finde den rådgiver du ønsker via vores kommende opslagsværk.

Læs mere om at indhente byggetilbud nedenfor. Vi glæder os til at hjælpe dig.


byggetilbud

Indhent gratis tilbud på dit byggeri:

Trin 1. Udfyld formular
Trin 2. Modtag 1-3 tilbud på 24 timer
Trin 3. Vælg rådgiver og start din sag

Indhent 1-3 tilbud nu!


OPGAVETYPER:
 • Gulvafslibning – Skal der indhentes tilbud på dit samlede gulvareal?
 • Maler – Hvor meget skal males – indhent tilbud ift. rum.
 • Flytning – Skal der flyttes materialer, byggeaffald mv.?
 • Badeværelse – Byggetilbud badeværelse?
 • Carport – Er det nu at der skal indhentes byggetilbud på carporten?
 • Tømrer – Indhent tilbud fra flere tømrere.
 • Gartner – Skal haven have et makeover?
 • Tryksager – Skal der laves forskellige slags trykopgaver?
 • Gulvbelægning – Linoleum eller sildebensparket? Tilbud på nyt gulv.
 • Brolægger – Ny vej, indkørsel eller terrasse?
 • Murer – Overvejer I at få lavet en tilbygning?
 • Nedrivning – Indhent tilbud på nedrivning af ejedom eller del af en ejendom.
 • Byggetilsyn – Indhent tilbud på byggetilsyn af et projekt eller ved køb af ny bolig.
 • Tagdækker – Indhent tilbud på nyt tag.
 • Totalentrepriser – Få tilbud på hele jeres byggeri.
 • Rengøring – Indhent tilbud på rengøring.

Hvorfor indhente byggetilbud før et byggeri/ombyggeri?

Prisvariationen på et ombyggeri af f.eks. bad, køkken eller værelse kan i mange tilfælde være utrolig stor. At indhente flere byggetilbud før I til vælger den rigtige til opgaven kan vise sig at give store besparelser i forhold til blot at vælge den første og bedste mand til opgaven. Vi har gjort det nemt at indhente op til 3 byggetilbud på netop din opgave. På den måde sikrer du at det tilbud du går videre med er til en konkurrencedygtig pris. At indhente flere tilbud på en opgave bidrager til gennemsigtigheden.

At indhente et gratis byggetilbud kan også være en god måde at veje vandene på. Hvad koster det egentlig at få lavet den ombygning man har gået og drømt om? Hvad koster det at rive en væg ned? Hvor dyrt er det få lagt det der nye tag? Det er svært at vide hvis man ikke spørg – indhent derfor et uforpligtende byggetilbud på opgaven så du har noget at forholde dig til.

Klik her og indhent gratis og uforpligtende 3 tilbud på din opgave.

byggetilbud

En dygtig håndværker

Via FindRaadgiver har du mulighed for at indhente tilbud fra 3byggetilbud som alene samarbejder med håndværkere og byggesagkyndige med ekspertisen i orden. Indhenter du tilbud er du derfor sikret, at håndværkeren ikke blot løber fra ansvaret – for så kommer der netop ikke flere opgaver igennem portalen. At give og vinde et bud på en opgave vidner om at der er sammenhæng mellem kvalitet og realistisk estimat. Vi håber du bliver tilfreds med vores løsning og nyder godt af jeres kommende byggeri.

Sådan beskriver du bedst din opgave

Det kan forekomme lidt vanskeligt at skulle beskrive den opgave man ønsker at få udført, kort og præcist. Du skal nemlig  hverken affatte en større roman eller komme med en alt for kort beskrivelse. Den alt for omfattende beskrivelse af din opgave vil gøre det vanskeligt for håndværkeren at få understreget det væsentligste i opgaven og vil i nogle tilfælde gøre det sværere at komme med et estimat. Dermed ikke sagt, at en kort beskrivelse af din opgave er den korrekte løsning. Er der nogle væsentlige variabler der bør nævnes – så nævn dem. På den måde sikrer du, at det modtagne prisestimat svarer til byggetilbuddets faktiske pris.

Vi foreslår at du kommer ind på følgende:

byggetilbud1. Beskriv det overordnede behov – f.eks. at der skal bygges en carport
2. Beskriv ønskede materialer, højde, bredde, dybde
3. Særlige ønsker, elementer der som regel ikke vil en del af en carport
4. Fleksibilitet i forhold til datoer

Hvorfor skal man beskrive sin fleksibilitet i forhold til datoer for påbegyndt arbejde? Håndværkerfaget er præget af projektarbejde. I visse perioder er kalenderen fyldt til bristepunktet – lige indtil der opstår et hul mellem det nyligt afsluttede projekt og det kommende. At være fleksibel i forhold til datoer kan i nogle tilfælde betyde at du får et prismæssigt bedre byggetilbud af din håndværker! Byggeriet af din carport kan jo ligeså godt indsættes der hvor kalenderen alligevel er gabende tom – til fordel for dig da opgaven muligvis kan gøres billigere, og til fordel for håndværkeren der ellers blot skulle vente på det næste projekt.