Byggetilbud

Byggetilbud – Indhent 3 byggetilbud

Leder du efter en håndværker, og ønsker du at modtage et gratis byggetilbud? Så er du kommet til det rette sted. Hos Findrådgiver.dk har vi gjort det nemt at finde en håndværker/rådgiver til din konkrete opgave eller problemstilling.

Hvad enten du leder efter en dygtig tømrer, murer, elektriker eller anden håndværker, sørger vi for at du uforpligtende modtager 1-3 byggetilbud på din opgave. Vi samarbejder med en lang række aktører i hele Danmark, så lige meget hvor du bor, matcher vi dig med den rette profil. Du vil også snart have muligheden for selv at finde den rådgiver du ønsker via vores kommende opslagsværk.
Læs mere om at indhente byggetilbud nedenfor. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Der findes flere danske tilbudstjenester der hjælper med at indhente 3 byggetilbud på én gang. Vi kan anbefale at du benytter 3byggetilbud.dk. På den måde kan man starte sit projekt på en oplyst måde, uden nødvendigvis blot at vælge det første og bedste tilbud.

Sammenlign tilbud

Typiske opgavetyper ved indhentning af gratis byggetilbud

Gulvafslibning – Skal der indhentes tilbud på dit samlede gulvareal?
Maler – Hvor meget skal males – indhent tilbud ift. rum.
Flytning – Skal der flyttes materialer, byggeaffald mv.?
Badeværelse – Byggetilbud badeværelse?
Carport – Er det nu at der skal indhentes byggetilbud på carporten?
Tømrer – Indhent tilbud fra flere tømrere.
Gulvbelægning – Linoleum eller sildebensparket? Tilbud på nyt gulv.
Murer – Overvejer I at få lavet en tilbygning?
Nedrivning – Indhent tilbud på nedrivning af ejedom eller del af en ejendom.

Hvorfor indhente byggetilbud?

Prisvariationen på et ombyggeri af f.eks. bad, køkken eller værelse kan i mange tilfælde være utrolig stor. At indhente flere byggetilbud før I til vælger den rigtige til opgaven kan vise sig at give store besparelser i forhold til blot at vælge den første og bedste mand til opgaven. Vi har gjort det nemt at indhente op til 3 byggetilbud på netop din opgave. På den måde sikrer du at det tilbud du går videre med er til en konkurrencedygtig pris. At indhente flere tilbud på en opgave bidrager til gennemsigtigheden.

At indhente et gratis byggetilbud kan også være en god måde at veje vandene på. Hvad koster det egentlig at få lavet den ombygning man har gået og drømt om? Hvad koster det at rive en væg ned? Hvor dyrt er det få lagt det der nye tag? Det er svært at vide hvis man ikke spørg – indhent derfor et uforpligtende byggetilbud på opgaven så du har noget at forholde dig til.

Klik her og indhent gratis og uforpligtende 3 tilbud på din opgave.

byggetilbud

En dygtig håndværker

Via FindRaadgiver har du mulighed for at indhente tilbud fra 3byggetilbud som alene samarbejder med håndværkere og byggesagkyndige med ekspertisen i orden. Indhenter du tilbud er du derfor sikret, at håndværkeren ikke blot løber fra ansvaret – for så kommer der netop ikke flere opgaver igennem portalen. At give og vinde et bud på en opgave vidner om at der er sammenhæng mellem kvalitet og realistisk estimat. Vi håber du bliver tilfreds med vores løsning og nyder godt af jeres kommende byggeri.

Sådan beskriver du bedst din opgave

Det kan forekomme lidt vanskeligt at skulle beskrive den opgave man ønsker at få udført, kort og præcist. Du skal nemlig  hverken affatte en større roman eller komme med en alt for kort beskrivelse. Den alt for omfattende beskrivelse af din opgave vil gøre det vanskeligt for håndværkeren at få understreget det væsentligste i opgaven og vil i nogle tilfælde gøre det sværere at komme med et estimat. Dermed ikke sagt, at en kort beskrivelse af din opgave er den korrekte løsning. Er der nogle væsentlige variabler der bør nævnes – så nævn dem. På den måde sikrer du, at det modtagne prisestimat svarer til byggetilbuddets faktiske pris.


Vi foreslår at du kommer ind på følgende:

byggetilbud1. Beskriv det overordnede behov – f.eks. at der skal bygges en carport
2. Beskriv ønskede materialer, højde, bredde, dybde
3. Særlige ønsker, elementer der som regel ikke vil en del af en carport
4. Fleksibilitet i forhold til datoer

Hvorfor skal man beskrive sin fleksibilitet i forhold til datoer for påbegyndt arbejde? Håndværkerfaget er præget af projektarbejde. I visse perioder er kalenderen fyldt til bristepunktet – lige indtil der opstår et hul mellem det nyligt afsluttede projekt og det kommende. At være fleksibel i forhold til datoer kan i nogle tilfælde betyde at du får et prismæssigt bedre byggetilbud af din håndværker! Byggeriet af din carport kan jo ligeså godt indsættes der hvor kalenderen alligevel er gabende tom – til fordel for dig da opgaven muligvis kan gøres billigere, og til fordel for håndværkeren der ellers blot skulle vente på det næste projekt.

Bestil tilbud fra hele Danmark

Hvad enten du befinder dig i København, Århus, Odense eller et andet sted i landet, kan vi hjælpe dig. Det eneste du skal gøre, er at specificere det sted du ønsker dit byggeprojekt udført – så finder vi en håndværker til dig. Enten vil du blive foreslået lokale håndværkere, eller også vil du få et byggetilbud fra en håndværker med base i en anden by. Det kan være en stor fordel at få kontakt til håndværkere over hele landet, i modsætning til kun at have adgang til dem i lokalmiljøet. Ved at søge nationalt udvider du nemlig spektret, både hvad pris og kvalitet angår. På den måde får du simpelthen større chance for at finde det rette tilbud.

Hvordan vælger jeg den rette håndværker?

Et gammelt husråd, når man skal vælge håndværker, går ud på at man hverken skal tage den billigste eller den dyreste. Med det billigste tilbud, i hvert fald hvis det er markant billigere end gennemsnittet, risikerer man uprofessionelt arbejde. Man kan spørge sig selv: Hvis denne håndværker, som sælger sin service langt billigere end konkurrenterne, er ligeså dygtig som sine rivaler, hvorfor skulle han så gå markant længere ned i pris? Én fare er, at denne billigste håndværker ikke har rent mel i posen. Bliver opgaven formidlet videre til en tredjepart? Er denne håndværker i gang med at påtage sig flere opgaver, end han kan nå at udføre ordentligt?

Selvom byggeprojekter hurtigt kan blive dyre, gælder det om at finde en professionel håndværker som ved, hvad det arbejde personen udfører, er værd. Denne type befinder sig ofte omkring et prismæssigt gennemsnit. Men hvordan finder man det? Ved at sammenligne bredt.

En god idé, og en anbefaling herfra, vil være at finde relevante anmeldelser på nettet, når du har fundet din rette kandidat gennem vores service. Vi samarbejder med høst professionelle leverandører. Når det så er sagt, så foreslår vi, at I også selv dobbelttjekker det firma I vælger. Hvorfor ikke? Det giver ekstra ro i maven.

Ved at søge rundt på Trustpilot, Facebook og Google kan I højst sandsynligt finde anmeldelser af den håndværker I vælger at gå med.

God fornøjelse!

Der findes flere danske tilbudstjenester der hjælper med at indhente 3 byggetilbud på én gang. Vi kan anbefale at du benytter 3byggetilbud.dk. På den måde kan man starte sit projekt på en oplyst måde, uden nødvendigvis blot at vælge det første og bedste tilbud.

Sammenlign tilbud

Herunder et udsnit af opgavetyper

HVAD ER GULVAFSLIBNING/GULVAFHØVLING?

Gulvafslibning og gulvafhøvling er ikke det samme. Det er vigtigt du lærer forskellen at kende, når du skal have istandsat lejligheden, huset, eller hvad det nu er der trænger!

Når du skal have istandsat gulv, skal du vide om du har behov for en gulvafhøvling, eller om en gulvafslibning kan være nok.

En gulvafhøvling, som er den mere gennemgribende løsning, fjerner mellem 2 og 4 millimeter af dit gulv – så hvis du ønsker dette, skal du være sikker på dine gulvbrædder er tykke nok. Hvis gulvet fx har været istandsat mange gange før, kan det være slidt ned.

En gulvafslibning er derimod væsentligt mildere ved dit gulv. Her slibes dit gulv med sandpapir – og det er i mange tilfælde mere end nok til at gulvet fremstår pænt og jævnt. Også selvom det er ret ridset.

Når du får afhøvlet eller slebet dit gulv, vil en efterbehandling altid være nødvendig. Du kan bruge:

Olie – fremhæver smukt træets årer, men er ikke så slidstærkt som lak
Lak – gør gulvet nemt at vedligeholde, men kan give en noget hård og glat overflade
Lud og sæbe – giver træet en rar, lys kvalitet, men kræver en del vedligeholdelse

HVORFOR GULVAFSLIBNING/GULVAFHØVLING?

Et helt nyistandsat gulv giver dig mange fordele. For det første er det smukt at se på og rart at gå på. Lige meget hvilken efterbehandling du ønsker at give dit gulv, vil en gulvafhøvling/gulvafslibning som er korrekt og professionelt udført, gøre dine rum mere behagelige at være i.

Behandlingen af dit gulv vil i øvrigt lette rengøringsarbejdet. Bare det at gulvet kommer til at fremstå helt jævnt og uden ridser vil gøre at der samler sig mindre snavs på det.

Sidst, men ikke mindst sparrer du penge i det lange løb ved at behandlet dit gulv ordentligt. En god afslibning og efterbehandling forlænger gulvets levetid markant og sparrer dig for en dag at skulle udskifte hele gulvet, hvilket både er dyrt og væsentligt mere tidskrævende end en afslibning/afhøvling.

Så det giver altså god mening. Ønsker du at indhente et tilbud, så kontakt eventuelt Gulvbob.dk

GØR DET SELV GULVAFSLIBNING/GULVAFHØVLING

Du kan altid vælge at gå ned i dit lokale byggemarked og leje en afslibningsmaskine hvis du ønsker at slibe gulvet selv. Der findes flere guides på nettet, bl.a. her https://www.idenyt.dk/huset/byg-forny-renovering/afslibning-af-gulve-sadan-gor-du/

Vi vil imidlertid anbefale dig at overlade opgaven til en professionel som har det rette kendskab til træsorten i dit gulv, maskinerne der arbejdes med, gulvets stand etc. – alt sammen parametre som afgør om din istandsættelse får det ønskede resultat.

OPGAVEBESKRIVELSE VED TILBUD PÅ GULVAFSLIBNING/GULVAFHØVLING

Når du indhenter tilbud på gulvafhøvling/gulvafslibning skal du beskrive din opgave så godt som muligt, men uden at gå unødigt meget i detaljen. Kom ind på følgende punker i din opgavebeskrivelse til tilbud på gulvafhøvling/guldafslibning:

1. Hvor stort et areal skal istandsættes? Giv et kvalificeret bud, det behøver ikke være nøjagtigt.
2. Hvilken stand er gulvet i? Sidder der spartelrester? Er der mange eller få ridser? Ujævnheder?
3. Er gulvet behandlet i forvejen? Hvis der er lak på gulvet, så er en afhøvling nødvendig.
4. Hvornår ønsker du opgaven udført? Vær gerne i god tid med din ordre.
5. Er du fleksibel ift. hvornår arbejdets skal udføres? Det kan være en fordel for begge parter.
6. Hvad er dine kontaktoplysninger? Så vender vi tilbage med tilbud til dig.

TILBUD PÅ GULVAFHØVLING/GULVAFSLIBNING KØBENHAVN

Få tilbud på gulvafslibning/gulvafhøvling på Frederiksberg, Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, Nordvest, Amager her.

TILBUD PÅ GULVAFHØVLING/GULVAFSLIBNING ÅRHUS

Få tilbud på gulvafslibning/gulvafhøvling i Århus her.

TILBUD PÅ GULVAFHØVLING/GULVAFSLIBNING AALBORG

Få tilbud på gulvafslibning/gulvafhøvling i Aalborg her.

TILBUD PÅ GULVAFHØVLING/GULVAFSLIBNING ODENSE

Få tilbud på gulvafslibning/gulvafhøvling i Odense her.

TILBUD PÅ GULVAFHØVLING/GULVAFSLIBNING ESBJERG

Få tilbud på gulvafslibning/gulvafhøvling i Esbjerg her.