Maler Frederiksberg

maler frederiksberg

Maler Frederiksberg

Hos Findraadgiver.dk har vi gjort det muligt at indhente tilbud fra lokale malere på Frederiksberg.

Malerarbejde består ikke kun i male fejlfrit og uden at klatte på gulvet – hvilket de fleste gør-det-selv-malere ved kan være svært nok i sig selv. En god maler ved også alt om materialevalg, spartling, opsætning af filt, tilstandsvurdering og meget andet. Når du indhenter tilbud på en stykke malerarbejde, får du altså ikke blot et hurtigt og fejlfrit resultat, men også den helt rette vejledning på netop dit istandsættelsesprojekt. Hvad for en slags maling skal du bruge til netop din murtype eller type af træværk for at holdbarheden og udseendet bliver helt i top? Det ved en professionel maler. Og den rigtige vejledning kan gøre stor forskel i forhold til hvor langtidsholdbar din istandsættelse bliver.

HVILKE OPGAVER KLARER MALEREN?

Der skal bruges professionelt malerarbejde i en masse forskellige situationer. Skal du have istandsat lejligheden, huset, sommerhuset eller kolonihavehuset? En maler beskæftiger sig i ikke kun med vægge, hvilket man ellers kan være tilbøjelig til at tro. Malere arbejder også med fliser, træværk, facader, vinduer – kort sagt alt hvad der trænger til maling for at bevare holdbarheden og elegancen. Malerarbejde er altså både indendørs, men også udendørs arbejde.

Meget ofte vil malerens arbejde også være at klargøre de flader, der skal males, fx lofter eller vægge. Når det er væggen der trænger til en tur, er det ofte en god idé med enten en pletspartling eller en fuldspartling, eventuelt med en efterfølgende opsætning af filt.

Pletspartling kan være en god idé, hvis væggen har nogle ujævnheder hist og her. Det kan være i form af gamle mærker fra skruer og søm, huller eller ridser forårsaget af almindeligt slid. Hvis I lige har fået sat nyt loft op, vil man typisk spartle sammenføjninger og skruehuller. Pletspartlingen får fladen der skal males, til at fremstå meget jævn.

En fuldspartling er skridtet videre. Her lægger maleren et lag af spartelmasse over hele fladen, fx væggen. På den måde opnås et fuldkommen jævnt og meget flot slutresultat. Dette vil i mange tilfælde ikke være nødvendigt, med mindre overfladen er meget ujævn eller revnet i forvejen eller at der er et kraftigt lysindfald i rummet som fremhæver ujævnheder i væggen.

Opsætning af filt eller væv er også malerens job. Det kan være en rigtig god løsning, hvis man ønsker den klassiske rene væg. De fleste danskere vælger at få opsat filt eller væv.

En professionel maler sætter ligeledes tapeter op.

PRISEN PÅ MALERARBEJDE?

Det er forskelligt hvad malerfirmaerne tager for deres arbejde. Et nogenlunde gennemsnit vil ligge på 100 kr. pr kvadratmeter. Det er et vejledende beløb – i alle tilfælde vil et maleprojekt nemlig indebære andet en selve malingen.

Er det så ikke dyrt at få en professionel maler på sit projekt i stedet for at gøre det selv? Det kommer an på, hvordan man ser på det. Selvfølgelig kan man købe en spand maling i en farve og glans man synes er smuk, og så ringe efter vennerne, naboen eller svigersønnen og bede hjælp. Det er både billigt og hyggeligt!

Det eneste problem er at arbejdet tit er mere udfordrende end som så. I hvert fald hvis man ønsker det hurtige og fejlfri resultat. I øjeblikket – mens malingen stadig er våd – gør detaljerne ikke den store forskel, men med årene bliver de fleste trætte af alle de små fejl og mangler, der viser sig i form af småklatter og løbende maling rundt omkring. Så skal der males igen. Og det koster også. Med en professionel maler får du et grundigt resultat første gang – og det holder i mange år!

I længden behøver det altså ikke at være dyrere med en professionel maler.

Ligeledes vil man som gør-det-selv maler ofte blive overrasket over, hvor lang tid malerarbejdet tager. Der skal nemlig ikke kun males. En ordentlig afdækning er afgørende, ligesom bortskaffelse af alt ens affald også vil tage tid. En af de ting du får, når du betaler din maler, er tid. Som professionel vil maleren kunne klare det arbejde der skal gøres, langt hurtigere end du selv vil.

Maleren vil også vælge den helt rigtige type maling til dine materialer og skaffe alt affaldet af vejen igen – begge dele tidskrævende.

Først og fremmest betaler du din professionelle maler for trygheden i at arbejde med en kompetent og effektiv håndværker.

Hvad er den konkrete pris så? Det afhænger af opgave og firma. Beskriv derfor din opgave så detaljeret som muligt, når du indhenter tilbud hos os.

BESKRIVELSE AF MALEROPGAVE

Når du skal have malet og ønsker at indhente et byggetilbud, så er det vigtigt at du beskriver din opgave så præcist som muligt. På den måde kan du nemlig få den mest rammende pris. Sådan beskriver du bedst din maleropgave:

1. Hvad skal males? Vægge, lofter, træværk, facade, vinduer?
2. Hvor stort et areal skal males? Hvor mange værelser er der fx tale om?
3. Hvilken stand? Er der meget slid? Ujævnheder, ridser?
4. Er der behandlet i forvejen? Er træværket behandlet? Er der tapet på væggen?
5. Hvornår ønsker du opgaven udført? Vær gerne i god tid med din ordre.
6. Er du fleksibel ift. hvornår arbejdets skal udføres? Det kan være en fordel for begge parter.
7. Hvad er dine kontaktoplysninger? Så vender vi tilbage med tilbud til dig.

TILBUD PÅ MALERARBEJDE FREDERIKSBERG / KØBENHAVN

Få tilbud på malerarbejde på Frederiksberg, Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, Nordvest, Amager og hele Storkøbenhavn her.

Der findes flere danske tilbudstjenester der hjælper med at indhente flere tilbud på maleropgaver på én gang. Vi kan anbefale at du benytter 3byggetilbud.dk. På den måde kan man starte sit projekt på en oplyst måde, uden nødvendigvis blot at vælge det første og bedste tilbud.

Sammenlign tilbud