Advokat

find advokat


Find en advokat til din opgave

Find Advokat | Leder du efter en advokat? Så er du kommet til det rette sted. Hos Findrådgiver.dk har vi gjort det nemt at finde en advokat til din konkrete opgave eller problemstilling. På tværs af discipliner sørger vi for at du uforpligtende modtager 1-3 tilbud på din opgave. Vi samarbejder med en lang række små og store advokatkontorer i hele Danmark og matcher dig med den rette profil, lokalt eller nationalt. Du har også muligheden for selv at finde den rådgiver du ønsker via vores opslagsværk. Udfyld formularen i dag, og kom i gang med din sag allerede inden for 24 timer.


Find advokat:

Trin 1. Udfyld formular
Trin 2. Modtag 1-3 tilbud på 24 timer
Trin 3. Vælg rådgiver og start din sag

Indhent 1-3 tilbud fra en advokat


Opgavetyper:

Hvordan finder jeg en advokat?

Udfyld formularen til højre med en beskrivelse af din opgave. Så snart vi har modtaget din henvendelse går vi i gang med at finde et match. Du vil på mail modtage 1-3 uforpligtende tilbud på din opgave direkte i mailbakken. Om du vælger at gå videre med en af de udvalgte rådgivere er helt op til dig.


Boligadvokat

Er du i gang med at købe bolig? Så har du brug for en boligadvokat. En boligadvokat sørger for at gennemgå handlens dokumenter og sørger for handlens endelige afslutning. Med en boligadvokat på din side ved et køb er du sikker på at det bliver et trygt køb. Leder du efter den rette boligadvokat til dit køb, så benyt vores formular til højre og du vil modtaget et uforpligtende tilbud fra en af vores samarbejdspartnere direkte i din mailboks. Ønsker du at læse mere om processen i forbindelse med køb af ny bolig, så gå til vores side om boligadvokat her.