Billig Boligadvokat

Billig Boligadvokat

Find en billig boligadvokat så du ungår de store farer ved boligkøb | En ejendomsmægler er sælgers repræsentant i en ejendomshandel. Med den nye revidering af lov om erhvervelse af fast ejendom er dette kun blevet yderligere slået fast. Som boligkøber er det derfor vigtigt, at du ikke kun orienteres om ejendommens forhold af ejendomsmægler, men at du søger uafhængig rådgivning hos en boligadvokat. En advokat har alene dine interesser for øje og vil vurdere alle relevante juridiske aspekter ved en bolighandel før handlen er endelig. Husk at indsæt et advokatforbehold i købsaftalen før underskrift, så har din advokat muligheden for at kigge handlens dokumenter igennem før handlen er bindende for dig.


billig boligadvokat

Find billig boligadvokat:

Trin 1. Udfyld formular
Trin 2. Modtag 1-3 tilbud på 24 timer
Trin 3. Vælg rådgiver og start din sag

Indhent 1-3 tilbud på en billig boligadvokat her


➟ Hvorfor en boligadvokat er en god idé

Ved underskrift af købsaftalen har du, i de fleste tilfælde, samtidigt accepteret at du er blevet opfordret til at søge vejledning fra en rådgiver og at mægler har orienteret dig herom. Hvis der så efterfølgende skulle opstå problemer er det ikke den bedste sag du står med det sort på hvidt fremgår at du mod opfordring ikke har søgt rådgivning hos en advokat.

billig boligadvokat

Ejendomsmæglerens rolle

Lidt firkantet opstillet, så er ejendomsmæglerens mål at få solgt ejendommen hurtigts muligt og til den bedste pris. Ejendomsmægleren har naturligvis også et ansvar for sagens oplysning og at bidrage til handlens mest effektive gang. Men tag ikke fejl, ejendomsmægleren er og bliver sælgers mand og må ikke rådgive køber. Ejendomsmæglerens eneste interesse overfor køber er i et salgsøjemed. Det skyldes, at størstedelen af landets største ejendomsmæglerkæder er affilieret med landets største banker. Når ejendomsmægler fremsender tilbud på ejerskifteforsikring er det fordi de opnår provision ved at du tegner netop den tilsendte ejerskifteforsikring. Men er den nødvendigvis den bedste og billigste ejerskifteforsikring? Allierer du dig med en boligadvokat er du sikret, at dine interesser varetages og dine interesser alene.

Hvad hjælper en boligadvokat med?

En boligadvokats altoverskyggende opgave er, på baggrund af handlens dokumenter, at godkende handlen. Når betingelserne for advokatens godkendelse af handlen er opfyldt er handlen blevet endelig. Når handlen er endelig er den bindende for køber og køber kan ikke længere fortryde købet.

Herefter forestår advokaten berigtigelsen af handlen, hvilket betyder at handlen nu skal afsluttes på de vilkår som der fremgår i købsaftalen. Handlens berigtigelse indebærer blandt andet udarbejdelse af skøde, tinglysning af skøde, udarbejdelse af refusionsopgørelse samt endelig afslutning af handlen ved anmærkningsfrit skøde. Alle disse trin sker i koordination med de involverede pengeinstitutter, ejendomsmægler og eventuelt andre øvrige repræsentanter.


Boligadvokat København
Boligadvokat Roskilde
Boligadvokat Amager
Boligadvokat Frederiksberg
Boligfotograf København