Ejendomsmægler Dragør

ejendomsmægler dragør

Find ejendomsmægler i Dragør

Ejendomsmægler Dragør | Står du og skal sælge din lejlighed, villa, rækkehus eller andelsbolig I Dragør?  Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi hjælper dig med at indhente tilbud fra flere ejendomsmæglere så du vælge den bedste mægler til din opgave. Vi har en mission om at det skal være let og overskueligt at vælge en ejendomsmægler og derfor er vi simpelthen mæglere for dit valg af en ejendomsmægler.

Der er stor variation ved fastsættelse af salær ved salg af boliger, hvorfor indhentning af flere tilbud forud for dit salg af boligen er et absolut must. Det er vigtigt at påpege at der er meget stor forskel på, hvor stor en del af arbejdet som ejendomsmæglere foretager. Det billigste indhentede tilbud er derfor ikke altid det bedste. Bemærk at nogle ejendomsmæglere tillige tilknytter en pris for handlens berigtigelse. Denne ydelse kan der indhentes særskilt tilbud på hos en boligadvokat.


ejendomsmægler dragør

Find ejendomsmægler i Dragør:

Trin 1. Udfyld formular
Trin 2. Modtag 1-3 tilbud på 24 timer
Trin 3. Vælg rådgiver og start din sag

Indhent 1-3 tilbud på ejendomsmægler i Dragør


Vælg område:
ejendomsmægler dragør

Advokat

ejendomsmægler dragør

Ejendomsmægler

ejendomsmægler dragør

Lån & Forsikring

ejendomsmægler dragør

Revisor

ejendomsmægler dragør

Byggesagkyndig

 

 

 

 


Ejendomsmægler Dragør? Vælg den rette

At føle sig tryg er et vigtigt element når man skal sælge sin bolig – og købe for den sags skyld. Det er derfor vigtigt at du vælger en ejendomsmægler der tager sig tid til at sætte sig ind i din/jeres situation. Afhængig af årsagen til at netop du står overfor at skulle sælge din bolig kan være mange. I visse tilfælde er det de glædelige scenarier hvor jeres familie har vokset sig for stor til lejligheden, men i andre tilfælde er det grundet skilsmisse eller dødsfald. Ejendomsmæglerens roller er derfor ikke kun at sælge ejendommen, men tillige at håndtere kommunikationen overfor alle handlens parter. Ejendomsmæglere påtager sig et vigtigt ansvar og det er derfor vigtigt at du på baggrund af flere tilbud vælger den mægler der passer dig bedst.

ejendomsmægler dragør

Fakta om Dragør

Dragør er sin egen selvstændige kommune i den sydlige del af Amager. Dragør kommune indeholder således både Dragør & Store Magleby. Der er lidt over 14.000 indbyggere i Dragør, hvilket ikke er meget set i forhold til dets store areal og hvor tæt der til det helt centrale København.

Hvilke ejendomsmæglere er der i Dragør?

– Nybolig Dragør
– EDC Bøgvald
– EDC Living
– Amagerbolig
– Danbolig Taarnby Dragør