Bedste ejendomsmægler Frederiksberg

ejendomsmægler frederiksberg

Find ejendomsmægler på Frederiksberg

Ejendomsmægler Frederiksberg | Står du og skal sælge din lejlighed, villa, rækkehus eller andelsbolig på Frederiksberg?  Så er du kommet til det rette sted. Vi sørger for at indhente tilbud fra flere ejendomsmæglere så du kan træffe dit valg på et oplyst grundlag. Vi har en mission om at det skal være let og overskueligt at vælge en ejendomsmægler og derfor er vi simpelthen mæglere for dit valg af en ejendomsmægler.

Der er stor variation ved fastsættelse af salær ved salg af boliger, hvorfor indhentning af flere tilbud forud for dit salg af boligen er et absolut must. Det er dog i denne forbindelse også vigtigt at påpege at der også er meget stor forskel på, hvor stor en del af arbejdet som ejendomsmæglere foretager. Det billigste indhentede tilbud er derfor ikke altid det bedste. Bemærk at nogle ejendomsmæglere tillige inkluderer en pris for berigtigelse, hvilket der kan indhentes særskilt tilbud for hos en boligadvokat.


ejendomsmægler frederiksberg

Find ejendomsmægler på Frederiksberg:

Trin 1. Udfyld formular
Trin 2. Modtag 1-3 tilbud på 24 timer
Trin 3. Vælg rådgiver og start din sag

Indhent GRATIS tilbud fra en ejendomsmægler på Frederiksberg


Find den bedste og billigste ejendomsmægler

Frederiksberg er modsat de andre københavnske bydele faktisk ikke en bydel, men derimod sin egen by. Frederiksberg har nemlig sit eget rådhus, borgmester og dermed sin egen politik. Frederiksberg omtales derfor tit som byen i byen – en selvstædig by omgivet af København. Forskellen mellem Frederiksberg & København er mange, især hvis du spørger frederiksbergborgeren, i praksis er den største forskel en lavere kommuneskat i Frederiksberg Kommune.

ejendomsmægler frederiksberg

Frederiksberg Slot, placeret i Frederiksberg Have


Frederiksberg – delt i to områder

Frederiksberg er delt op i to områder – Frederiksberg C og 2000 Frederiksberg. Frederiksberg C der dækker over den østlige del af Frederiksberg er postnumrene individuelle for hver gade. Postnumrene er i denne bydel mellem 1800-1999 hvor det i 2000 Frederiksberg kun er postnummeret 2000 der hersker. Skillelinjen går ved Falkoner Allé – lige ved Frederiksberg Centret.


ejendomsmægler frederiksbergEjendomsmægler Frederiksberg? Vælg den rette

At føle sig tryg er et vigtigt element når man skal sælge sin bolig. Det er derfor vigtigt at du vælger en ejendomsmægler der tager sig tid til at sætte sig ind i din situation. Afhængig af årsagen til at netop du står overfor at skulle sælge din bolig kan være mange. I visse tilfælde er det de glædelige scenarier hvor familien har vokset sig for stor til lejligheden, men i andre tilfælde er det grundet skilsmisse eller dødsfald. Ejendomsmæglerens rolle er derfor ikke kun at sælge ejendommen, men tillige at håndtere kommunikationen overfor alle handlens parter.


Vælg område:
Ejendomsmægler frederiksberg

Advokat

Ejendomsmægler frederiksberg

Ejendomsmægler

Ejendomsmægler frederiksberg

Lån & Forsikring

Ejendomsmægler frederiksberg

Revisor

Ejendomsmægler frederiksberg

Byggesagkyndig

 

 

 

 

 


Fakta om Frederiksberg

Som nævnt tidligere er Frederiksberg en by i byen. Frederiksberg er nemlig en selvstyrende bydel i København – omsluttet af København på alle sider, som en ø i et københavnsk ocean. Frederiksberg er med sine 105.000 beboere Danmarks fremte største kommune og Danmarks suverænt mest tætbefolkede. Borgmesterposten har siddet hos det Konservative Folkeparti i 108 år, hvilket derfor er det længstsiddende parti der har besiddet en borgmesterpost i hele Danmark.